GDPR

Nyheter

Automationslösning-Lasermärkning»

AN investerar i en helautomatiserad lasermärkmaskin.

AN Industriservice AB- GDPR»

Ny lokal»

AN Industriservice flyttar in i nya lokaler om 830 kvm.

ISO 9001 certifierade»

AN Industriservice har nyligen blivit ISO 9001 certifierade via Qvalify.

Högglanspolering »

AN satsar på ett nischat område, drag finishing/släpslip.        

Miljödiplom - Svensk Miljöbas »

Järfälla kommun har tillsammans med Svensk Miljöbas ett eget miljöledningssystem, anpassat för små och medelstora företag, som vi kallar Järfälla kommuns  Miljödiplomering.      


AN Industriservice - GDPR

AN Industriservice AB och dataskyddsförordningen (GDPR)

AN Industriservice AB behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR.

AN Industriservice AB behöver samla in och använda viss information om individer.

Dessa kan omfatta kunder, leverantörer, affärskontakter, anställda och andra personer organisationen har en relation med eller kan behöva kontakta.

Du har rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Kontakta oss på tel 08-58350500.

Vad är GDPR?

GDPR innehåller regler som ska skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter.

Med behandling menas allt som görs med personuppgifter, vare sig det sker med en dators hjälp eller ej. Exempel på behandling av personuppgifter är: insamling, registrering, lagring och bearbetning.

Vill du läsa mer om GDPR. Se Datainspektionens hemsida.

Vi är specialister inom vibrationstrumling, blästring & lasermärkning

COPYRIGHT © 2013   |   ALL RIGHTS RESERVED

AN Industriservice AB                                               

Birger Dahlérus Väg 12, Hus A5                                           

176 69 Järfälla                                                             

Tel: 00 46 8 583 50 500

Fax: 00 46 8 583 50 511

Mail: info@anindustriservice.se